• راهنمای خدمات دهندگان ازدواج

مجله اینترنتی

مجله اینترنتی

خواص شگفت انگیز روغن جوجوبا

اکثر افرادی که از محصولات مراقبتی پوست استفاده می‌کنند، بدون شک نام روغن جوجوبا را شنیده‌اند. روغن جوجوبا یک مادۀ معجزه کننده برای پوست است که به جوان‌سازی و طراوت پوست کمک زیادی می‌کند. این روغن در بسیاری از کرم‌ها و لوسیون‌های مراقبتی پوست وجود دارد که نشان از خواص بسیار بالای روغن جوجوبا دارد. روغن جوجوبا یک پاک کننده و محافظت کننده طبیعی پوست در برابر باکتری‌ها و ترمیم کننده معجزه‌گر برای پوست به‌حساب می‌آید. در این مقاله تلاش کرده‌ایم تا شما را با خواص روغن جوجوبا آشنا کنیم.

 خاستگاه روغن جوجوبا!

b 0034 00گیاه جوجوبا گیاهی خوش‌بو، دلپذیر، سرسخت و جاودانه است که در آب‌وهوای خشک و بیابانی رشد می‌کند. در این شرایط آب‌ و هوایی بسیاری از موجودات زنده نمی‌توانند دوام بیاورند اما گیاه جوجوبا علاوه بر استوار ماندن، ثمره‌ای مفید در خود می‌پروراند. از دانه‌های گیاه جوجوبا، روغنی با همین نام تولید می‌شود که خواص درمانی بسیار دارد.
گیاه جوجوبا که خواستگاهش را در شمال قاره آمریکا باید جستجو کرد، از گذشته‌های دور توسط بومیان آن منطقه برای درمان‌های پوستی مانند زخم و کبودی مورد استفاده قرار می‌گرفته است. روغن جوجوبا از دانه‌های به ثمر رسیده این گیاه به دست می‌آید. این روغن به‌قدری ملایم و خوش‌بو است که می‌تواند به‌تنهایی یا به‌عنوان روغن حامل برای مخلوط شدن با سایر روغن‌ها استفاده شود.
روغن جوجوبا از دانه‌های کوچک گیاه جوجوبا که تقریباً به‌اندازه دانه‌های عناب هستند، گرفته می‌شود. این روغن در اصل نوعی موم اشباع‌نشده است که در محافظت، کنترل رطوبت و نرم کردن پوست و مو بسیار مفید است. وجود اسیدهای چرب اشباع‌نشده در این روغن سبب شده تا بسیار دیرتر از سایر روغن‌ها فاسد شود؛ تاریخ انقضای بالای این روغن سبب شده تا روغن جوجوبا جایگزین مناسبی برای مواد شیمیایی نگه‌دارنده در محصولات آرایشی و نگه‌دارنده پوست باشد.

خواص روغن جوجوبا برای پوست!

b 0034 01
روغن جوجوبا تأثیرات معجزه آوری برای شادابی، جوانی و سلامت پوست به همراه دارد. در گذشته‌های دور، سرخ‌پوستان آمریکایی از این روغن برای درمان زخم و کبودی‌های پوست استفاده می‌کردند. امروزه اما با تحقیقات مهم آزمایشگاهی خواص بسیار سودمند این روغن برای پوست بر همه آشکار شده و این امر وجود روغن جوجوبا در بسیاری از کرم‌ها و لوسیون‌های پوست را به‌خوبی اثبات می‌کند. افراد بسیاری از روغن جوجوبا به‌عنوان بخش مهم برنامه مراقبت از پوست خود استفاده می‌کنند.
از روغن جوجوبای خالص به‌عنوان دارویی برای آکنه، خشکی پوست، آفتاب‌سوختگی، بیماری پسوریازیس، اگزما و سایر بیماری‌های پوستی استفاده می‌شود. در ادامه مهمترین خواص روغن جوجوبا برای پوست را معرفی کرده‌ایم.

  • روغن جوجوبا یک ماده مرطوب کننده است:
    این روغن با پوشش لایه‌ای محافظ روی پوست از عفونت‌های باکتریایی و بیماری‌هایی همچون آکنه جلوگیری کرده و رطوبت پوست را در همه حال حفظ می‌کند.
  • روغن جوجوبا ضد باکتری است:
    این روغن خاصیت ضد باکتری و ضد میکروبی دارد که کمک زیادی به‌سلامتی پوست می‌کند.
  • روغن جوجوبا منبع سرشار از آنتی‌اکسیدان است:
    این روغن سرشار از ویتامین E است که این امر سبب شده روغن جوجوبا بتواند به پوست شما کمک کند تا با استرس اکسیداتیو ناشی از مواجهه روزمره با آلاینده‌ها و سموم دیگر مقابله کند.
  • روغن جوجوبا ضد حساسیت است:
    این روغن تحریک کننده نیست و کمتر گزارش شده که واکنش آلرژیک ایجاد کند. برای اطمینان بیشتر قبل از استفاده با پزشک متخصص مشورت نمایید.
  • ترمیم زخم‌های روی پوست را سرعت می‌بخشد:
    تحقیقات نشان داده است که غلظت ویتامین موجود در روغن جوجوبا، روند ترمیم پوست را سرعت می‌بخشد.
  • روغن جوجوبا از خشکی پوست جلوگیری می‌کند:
    روغن جوجوبا خاصیت ضد التهابی و درمانی دارد و استفاده از آن روی پوست به رفع خشکی، پوسته‌پوسته شدن، خارش و علائم این چنین کمک می‌کند.
  • از شکستگی پوست جلوگیری می‌کند:
    جوجوبا یک روغن ضد پیری است. با استفاده مداوم از این روغن می‌توان از شکستگی پوست و چین‌وچروک جلوگیری نمود.
  • کلاژن پوست را تقویت می‌کند:
    یکی از مهمترین خواص روغن جوجوبا برای پوست صورت این است که روغن جوجوبا باعث تقویت کلاژن پوست می‌شود. کلاژن پروتئینی است که در پوست و مفاصل و همچنین قسمت‌های بدن شما از غضروف ساخته شده است. هرچه سن بالاتر برود سطح کلاژن پوست کاهش می‌یابد. آنتی‌اکسیدان موجود در روغن جوجوبا به بدن در تولید کلاژن کمک می‌کنند که سبب می‌شود پوست شما جوان‌تر بماند.

خواص روغن جوجوبا برای مو!

b 0034 02
روغن جوجوبا علاوه بر خواص بسیاری که برای پوست دارد، برای مو نیز بسیار مفید است؛ این روغن کمبود رطوبت مو را جبران کرده و موجب بهبود بافت مو می‌شود؛ به این ترتیب روغن جوجوبا از خشکی پوست سر و شوره جلوگیری می‌کند. از این روغن همچنین برای درخشان‌تر شدن مو استفاده می‌شود و به دلیل آنکه این روغن سرشار از ویتامین E است، منبع مهمی برای تغذیه پوست سر محسوب می‌شود. زمانی که به علت خشکی بیش‌ازحد مو، شانه زدن موها دشوار بود می‌توانید چند قطره روغن جوجوبا روی برس بریزید تا به‌راحتی بتوانید اقدام به شانه زدن موهای خود کنید.

روغن جوجوبا برای جلوگیری و درمان آفتاب‌سوختگی!

b 0034 03
روغن جوجوبا یک ماده محبوب در بسیاری از محصولات ضد آفتاب است. ترکیب ویتامین E و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در روغن جوجوبا سبب شده تا این روغن، دارویی مناسب برای مقابله با آفتاب‌سوختگی باشد. آسیب‌های ناشی از آفتاب‌سوختگی، کمبود آب در پوست و پوسته‌پوسته شدن هستند که روغن جوجوبا رساندن ویتامین E به پوست، رطوبت پوست را افزایش داده و باعث بهبودی می‌شود.

روش استفاده از روغن جوجوبا برای پوست چیست؟

b 0034 04
برخلاف برخی از روغن‌های اساسی دیگر که خواص درمانی دارند، روغن جوجوبا نیازی به رقیق‌سازی ندارد و می‌توان آن را مستقیماً روی پوست استفاده کرد؛ البته همانطور که اشاره شد این روغن در بسیاری از کرم‌ها و لوسیون‌های بدن وجود دارد. قبل از استفاده از روغن جوجوبا یا هر محصول آرایشی و بهداشتی، برای اولین بار باید آن را تست کنید تا مطمئن شوید حساسیت ندارید. پیشنهاد می‌کنیم برای اطمینان خاطر قبل از مصرف حتماً با پزشک متخصص خود مشورت نمایید.
نحوه استفاده از روغن جوجوبا به نتیجه دلخواه مدنظر شما بستگی دارد. می‌توانید از آن به‌عنوان ماده‌ای برای آرامش لب‌های خشک و ترک‌خورده استفاده کنید و یا می‌توانید آن را به‌عنوان سرم ضد پیری در تمام قسمت‌های صورت و بدن خود صبح‌ها یا هر شب قبل از خواب بمالید. این روغن به دلیل بوی ملایم و خوشی که دارد، احساس خوبی را در شما به وجود می‌آورد.

نحوۀ تست روغن جوجوبا برای جلوگیری از حساسیت!

b 0034 05
از آنجایی که روغن جوجوبا ضد حساسیت است، به‌طور کلی استفاده از آن به‌صورت موضعی بی‌خطر است؛ اما برای اطمینان می‌توانید روغن را روی پوستتان تست کنید تا از به وجود آمدن آلرژی جلوگیری نمایید؛ با انجام مراحل زیر می‌توانید تست روغن جوجوبا را انجام دهید.
روی قسمتی از پوست بدنِ خود، سه یا چهار قطره روغن جوجوبا بریزید.
ناحیه را با یک باند پارچه‌ای بپوشانید و ۲۴ ساعت صبر کنید.
پس از ۲۴ ساعت باند را برداشته و پوست را بررسی نمایید. اگر هیچ نشانه‌ای از تحریک و حساسیت وجود نداشت، نشان دهنده این است که پوست شما به این روغن حساس نیست.
در این مقاله تلاش کردیم تا شما را با روغن جوجوبا و خواص معجزه‌آسای آن آشنا کنیم. آیا تجربه استفاده از روغن جوجوبا را دارید؟ اگر تجربه استفاده از این روغن شگفت‌آور را دارید، تجربه خود را با ما به اشتراک بگذارید.

منبع: بانی مد

f logo
وب سایت شاخ نبات در سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را آغاز کرد. این وب سایت توسط گروه فناوری اطلاعات پگاهان طراحی و اجرا شده است. هدف ما ایجاد یک بانک اطلاعاتی جامع و کامل از نیازمندی های زوج های جوان برای برگزاری جشن زیبای عروسی می باشد. شاخ نبات امکان دسترسی آسان، بررسی و انتخاب صحیح را برای عروس و داماد های عزیز فراهم می کند. همکاران ما در شاخ نبات یک زندگی شیرین و عاقبت به خیری را برای همه جوانان ایرانی آرزومند است. امیدواریم سهم کوچکی در شادی شما داشته باشیم.
توجه! توجه! توجه!
توجه: شاخ نبات تنها یک بانک اطلاعاتی از اطلاعات ارائه شده توسط مجموعه ها می باشد و بررسی و تایید صحت اطلاعات ارائه شده از طرف مجموعه های ثبت شده به عهده شما عزیزان می باشد.
خبرنامه شاخ نبات
با عضویت در خبرنامه شاخ نبات می توانید از آخرین تخفیف های تالارهای عروسی، آتلیه های عروس، مزون های عروس، دفترخانه های ازدواج، آرایشگاه های عروس و مجموعه های اجاره و تزئین ماشین عروس آگاه شوید. همچنین می توانید با عضویت در خبرنامه در جریان تازه ترین مقالات مجله اینترنتی شاخ نبات قرار بگیرید.
logo-samandehi